Nieuws

Lezersreis Spanje op een Harley-Davidson Pan America

Van zondag 10 tot en met zaterdag 16 november organiseren we een MotoPlus-lezersreis rond het prachtige Alicante in de Spaanse regio Valencia. Waanzinnig leuk natuurlijk om op de eigen motor te doen, maar wat te denken om deze reis vanuit het zadel van een Harley-Davidson Pan America te beleven?

De reis zelf kost voor abonnees € 1.749,- (€ 1.849,- voor niet-abonnees), maar voor slechts tweehonderd euro extra staat de hele week een Pan America (exclusief brandstof) voor je klaar. Dat betekent dat je eigen motorfiets dus niet op transport mee hoeft en deze dus gewoon thuis tot je beschikking blijft. Wees er snel bij, want we hebben slechts een beperkt aantal motoren beschikbaar!

Onderstaand vind je alle details met betrekking tot deze prachtige reis, die je uiteraard ook gewoon met je eigen motor kan doen.


Alicante algemeen

Alicante, een vliegbestemming voor een strandvakantie? Meestal wel, maar in november 2024 even niet. Dan kun je met ons het achterland van deze Zuid-Spaanse stad ontdekken, en we kunnen wel plechtig beloven dat dat net zo opwindend is als de hagelwitte stranden. Hier wacht namelijk een waar bochtenparadijs op je, voorzien van biljartlakenstrak asfalt. En het mooie is dat je de wegen hier bijna voor jezelf hebt!

Onder een in november aangenaam schijnend Spaans zonnetje stuur je door een prachtig op en neer golvend heuvellandschap tot een hoogte van zo’n 1.100 meter, ontdek je pittoreske Spaanse dorpjes en steden en is het volop genieten geblazen van de lokale gastronomie. We schotelen je hier een aantal geweldige dagroutes voor en als je een dagje wilt uitblazen, is dat ook geen probleem, want je verblijft in een aangenaam hotel met zwembad. Zelf vlieg je vanaf Eindhoven naar Alicante, terwijl je motor met een speciaal motortransport naar Zuid-Spanje wordt gebracht en bij het hotel al op je staat te wachten. Een keer iets anders proeven? Dat kan ook, want we hebben tijdens deze week de beschikking over een tiental Harley-Davidson Pan America’s. Deze zijn tegen een bescheiden bijbetaling te reserveren (zie ook onder). Wij hebben er zin in! Zien we je jou in november ook in Zuid-Spanje?


Deze reis is inclusief:

• 6 hotelovernachtingen
• 6x ontbijt
• 6x diner
• Motortransport van Nederland naar Spanje en
weer terug
• Alle dagroutes op GPS
• Nederlandse reisbegeleiding
• Horizon Motor Reizen Routegids
• Zwembad bij het hotel
• Hotel direct aan het strand

Wat is niet inbegrepen
Vlucht Eindhoven – Alicante v.v.
Kosten indicatie € 150,- retour vlucht


Geen lid van MotoPlus?

Heb je nog geen abonnement op MotoPlus dan betaal je €1.849,-. Na het boeken van deze reis ontvang je dan een jaarabonnement op MotoPlus. Ongeveer een week voor vertrek naar Spanje, lever je jouw motor in bij MotoPlus in Varsseveld, Horizon motorreizen in Deurne of bij Premium Motors in Apeldoorn. De motoren worden vervoerd naar Spanje, samen met de gevulde koffers op de motor. De prijs voor deze reis is exclusief vliegtickets. Wij hanteren de actuele vluchtprijs op het moment en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Deze prijs wordt telefonisch besproken en komt bovenop de totaalprijs van deze reis.


Vluchten

Eindhoven – Alicante
Transavia | 10 november 2024 | 07:00-09:30
   

Alicante – Eindhoven
Transavia | 16 november 2024 | 10:50-13:30


Data en prijzen

Zondag 10 t/m zaterdag 16 november 2024
Vanaf:
Prijs op basis van 7 dagen € 1.749,-
Duopassagier € 1.349,-
Toeslag: 1-persoonskamer € 499,-

Meer informatie en aanmelden:
www.horizonmotorreizen.nl/groepsreizen/spanje/alicante

* Bovenstaande prijzen zijn per persoon


 

Programma

Dag 1: Heenvlucht naar Alicante
Dag 2: Dagroute Pego
Dag 3: Dagroute Xativa
Dag 4: Dagroute of relaxdag
Dag 5: Dagroute Benidorm en Denia
Dag 6: Dagroute Benissili en Gandia
Dag 7: Terugvlucht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws