Nieuws

Inruilweken bij Ducati

Rijdt u een Duitse, Japanse of andere, niet in Italië gebouwde, motorfiets maar heeft u altijd al in het Italiaans gedroomd? Kom dan snel de Multistrada-familie ontdekken en gratis testrijden bij de officiële Ducati-dealer in uw buurt. Multistrada betekent alle Ducati-technologie, -performance en -comfort om avonturen te beleven en lange reizen te maken, ongeacht het aantal kilometers dat u gaat afleggen. De Multistrada-familie bestaat uit 7 verschillende modellen.

Geniet van de veelzijdigheid en het gemak van de Multistrada 950, de kracht en de souplesse van de Multistrada 1260 of herschrijf de regels van het avontuur met de Multistrada 1200 Enduro. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een Multistrada die bij u past.

Deze veelzijdige familie is nu nog toegankelijker tijdens de inruilweken van Ducati. U ruilt namelijk uw Duitse, Japanse of andere, niet in Italië gebouwde, motorfietsen in met €1.000,- extra inruilpremie bij de aankoop van een nieuwe motorfiets uit de Multistrada-familie.

Deze actie is geldig tot en met vrijdag 18 mei 2018. Voorwaarden van deze aanbieding zijn beschikbaar bij uw officiële Ducati Dealer en onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de testmotoren en testvoorwaarden bij de deelnemende officiële Ducati Dealers. Info: www.ducati.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws