Nieuws

Het nieuwe verzekeren: Flex Casco

Hé, jij daar! Ben je een gepassioneerd motorrijder die de ultieme vrijheid zoekt op de weg? Dan hebben wij de motorverzekering die bij jou past. Met de Flex Casco verzekering heb jij de touwtjes in eigen handen. Het hele jaar door ben je WA+ verzekerd (o.a. tegen diefstal en natuurschade), met de mogelijkheid om tijdelijk op te schalen naar Allrisk, alléén wanneer jij dat nodig hebt.

Je extra dekking zet je aan en uit via de eenvoudige Flex Casco app. Bijvoorbeeld wanneer je een mooie toerrit gaat maken en je die extra zekerheid wel kunt gebruiken. Thuis zet je met één druk op de knop je verzekering weer om naar WA+. Zo betaal je nooit teveel! Bereken je premie via Direct Motor Verzekeren.

Ook dealers raden Flex Casco aan:
“Wij helpen onze klanten als ze hun nieuwe motor komen ophalen graag aan deze verzekering van Goedhart-kwaliteit, mét uitgebreide dekking voor helm, kleding en bagage.” – Joost Goedhart (Goedhart Motoren)

“Anders dan bij de grote verzekeraars, krijg je hier echt nog een persoonlijke service en snelle schadeafhandeling. En de verzekering kent aantrekkelijke kortingsregelingen.” – Hans Smit (MVM Motoren)

“Flex Casco adviseren wij aan iedereen die een jong-gebruikte motor koopt maar er niet dagelijks op rijdt, of als iemand meerdere waardevolle motoren in de schuur heeft staan. Het is een goed, betaalbaar en super flexibel alternatief voor de Allrisk verzekering.” – Hendrik Jan Boerrigter (Friese Motorexperts)

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws