Nieuws

Een kijkje in de keuken bij Dr. Jekill & Mr. Hyde

Een van de meest geavanceerde uitlaatsystemen voor motorfietsen wordt gemaakt in ons eigen Nederland, in Belfeld bij Venlo om precies te zijn. Daar ontwikkelt en produceert Dr. Jekill & Mr. Hyde volledig EU-goedgekeurde uitlaatsystemen voor onder meer Harley-Davidson, Indian, BMW, Triumph en Victory. Het geluid van deze uitlaten kan elektronisch met een druk op de knop in verschillende soundmodi bijgeregeld worden.

De standaard garantie van vier jaar op deze uitlaten is daarbij ook een teken van de topkwaliteit die dit Noord-Limburgse bedrijf levert, en om dat met eigen ogen te zien en de unieke rijervaring met de regelbare uitlaten te ervaren, mogen we een aantal MotoPlus-lezers uitnodigen om op vrijdag 7 oktober een kijkje te komen nemen in Belfeld. Naast een bezoek aan de state-of-the-art fabriek gaan we ook rijden met een aantal motoren, zoals de BMW GS, een Harley-Davidson Pan America en een Harley-Davidson Softail, die zijn voorzien van de Dr. Jekill & Mr. Hyde-uitlaat.
Wil je hier bij zijn? Reageer dan snel, want het aantal plekken is beperkt. Reageren doe je door voor 24 september een mail te sturen naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest Dr. Jekill & Mr. Hyde. Vermeld daarin naast je NAW-gegevens, ook je telefoonnummer, leeftijd en het merk en model motorfiets dat je momenteel rijdt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws