Nieuws

Digitale (r)evolutie

Eind 2006 boden wij als eerste Nederlandse motorblad onze lezers de mogelijkheid hun favoriete lijfblad ook digitaal te lezen, gratis uiteraard. Een service die erg wordt gewaardeerd en die we nu verder gaan uitbreiden.

Door de tweewekelijkse verschijningsdatum liggen sommige artikelen opgemaakt en al soms bijna twee weken op de plank, zeker in het geval van actuele (eerste) testen doodzonde natuurlijk. Daarom gunnen we onze abonnees vanaf nu een blik in de toekomst. Een selectie aan artikelen, met name de actueel belangrijke, zullen we vanaf nu nog vóór het verschijnen van het blad in de vorm van een digimagazine gaan aanbieden. Zo ben je als abonnee altijd als eerste op de hoogte van al het belangrijke nieuws en testen, in de uitgebreide vorm zoals je die van MotoPlus gewend bent en dus niet in verpakt in een paar regels beknopte tekst op internet. Iedere keer wanneer er een nieuw artikel klaar staat, zullen we dit op onze website, Facebook-pagina en via Twitter kenbaar maken.

Wil je vooruitlopend op het nog te verschijnen nieuwe nummer van MotoPlus alvast wat artikelen lezen, klik dan hier. Nog geen lid, klik hier voor een abonnement en ontvang direct een inlogcode voor ons digitale archief met inmiddels meer dan 150 magazines.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws