Productnieuws

Comfortabel toerschoeisel van Touratech

De felgele accenten op deze van een mix van leer en hypalon textiel vervaardigde toerlaars genaamd Destino Touring GTX, maakt al wel duidelijk wie de afzender is. Touratech inderdaad, die voor deze highend alleskunner overigens de samenwerking zocht met het Nederlandse Rev‘it.

Naar eigen zeggen biedt de laars alles wat de moderne toerrijder zoekt: optimale klimaatregulerende eigenschappen, comfort en veiligheid. Zo is de Destino Touring GTX onder meer uitgerust met een wind- en waterdicht Gore-Tex membraan en krijgt het draagcomfort een enorme boost dankzij de anatomisch gevormde, ademende Ortholite binnenzolen. In combinatie met de gripvolle, flexibele zool kun je er daardoor ook heel goed lopend een blokje mee om.
Verdere karakteristieken van de EN 13634-2017 Level 2 gecertificeerde laars zijn een versterkte zool, evenals hiel, teen en enkelprotectie, ruime instap (ritssluiting) met grote klittenbandoverlap en een praktische aantreklus.

De nieuwe Touratech Destino Touring GTX is er in de maten 39 tot en met 48, de prijs bedraagt € 319,90. Info: www.touratech.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws