Nieuws

BMW Motorrad Days

Na twee jaar organiseerde BMW dit jaar eindelijk weer een editie van de BMW Motorrad Days. Niet in Garmisch-Partenkirchen, maar in Berlijn. We nemen een kijkje bij het immense festival.

Op vrijdag begint het spektakel met het Pure & Crafted Festival. Dit feestje draait voornamelijk om custom-fietsen en lifestyle. De hele dag staan zowel het veld als de zaal goed vol dankzij publiekstrekkers als Nothing but Thieves, The Vaccines en De Wolf. Op zaterdag gaan de Motorrad Days dan eindelijk echt van start. Honderden BMW’s verzamelen zich voor de ingang van de Berliner Messe. Die is verdeeld in meerdere segmenten. Zaal twee is gereserveerd voor de stands van bekende BMW-accessoirebedrijven als Wunderlich en Touratech. Ook zijn er nieuwe modellen te testen, worden er stuntshows uitgevoerd en we krijgen zelfs de mogelijkheid om de fabriek te bezoeken.

Dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen. Hoe het er verder aan toe ging op de Motorrad Days lees je uitgebreid in MotoPlus 17/2022. Elke twee weken helemaal up-to-date blijven met het laatste nieuws, de meest uitgebreide testen, onderhoudende reportages en sprekende reisverhalen? Kan, gewoon even hier klikken…

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws