Nieuws

Besparen op je motorverzekering? Vergelijk zo nu en dan!

Wanneer heb je voor het laatst gekeken of je nog de juiste motorverzekering hebt? Bereken binnen 1 minuut jouw premie bij Combi Motors!

Je motorverzekering is net als je zorgverzekering, telefoonabonnement en energie aanbieder, de moeite waard om eens onder de loep te nemen en met anderen te vergelijken.  Nadat je een verzekering hebt afgesloten kijk je er vaak niet meer naar om. Een goede verzekering maakt het verschil tussen onbezorgd snel weer de weg op kunnen of een financiële tegenvaller.

Vraag je daarom af; kan ik een financiële tegenvaller zelf opvangen of verzeker ik mij daar liever voor. Sluit mijn dekking nog aan bij de wensen die ik heb. Bedenk ook hoe goed jij als bestuurder bent verzekerd. Wordt bijvoorbeeld schade aan helm en kleding en accessoires wel vergoed? En wat als ik lichamelijk letsel oploop? Geen prettige gedachte, daarom kun je er beter voor zorgen dat je een verzekeraar hebt die je volledig ontzorgd! Combi Motors Verzekeringen biedt jou deze service, we bekijken graag samen met jou of je de juiste dekkingen hebt en of je wellicht iets kunt besparen. Allemaal vrijblijvend en kosteloos!

Vergelijk meerdere verzekeraars

Het is raadzaam om niet blind te varen op één verzekeraar, als je bijvoorbeeld daar al je pakketpolis of woonhuisverzekering hebt afgesloten. Op de vergelijkingssite van Combi Motors Verzekeringen kun je na het invullen van een aantal gegevens, eenvoudig een premie voor je motorverzekering berekenen. Dit geldt voor alle merken en alle type motoren, van een splinternieuwe BMW R1250 GS tot een Honda Fireblade uit 1998. Indien je een klassieker, zijspan of custom bezit, raden we je aan om even telefonisch contact met ons op te nemen via 0172-427035, we voorzien je graag van een advies op maat!

Specialist in motorverzekeringen

Combi Motors Verzekeringen is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Via onze vergelijkingssite tonen we je in één oogopslag de verzekeringspremies van meer dan 10 verzekeraars. De verzekering is volledig online te regelen, maar we hebben graag dat je ons even belt! Kijk direct op https://combimotors.nl/ en bereken jouw premie én vergelijk de voorwaarden. Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken op 0172-427035, mailen kan ook naar info@combimotors.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Test met ons het Suzuki-gamma!

Test met ons het Suzuki-gamma!

21 april, 2024

Suzuki heeft de wind behoorlijk onder de vleugels. Afgelopen jaar lanceerde de Japanse fabrikant een compleet nieuw ...
Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws