Nieuws

Zondag eindelijk Dutch Masters of Motocross

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar deze zondag zijn de Dutch Masters of Motocross weer terug. Ronde 1, van viif, vindt plaats op het Motorsportpark Gelderland Midden in Arnhem.

Het is de eerste keer dat dit vaderlands motorcrosscircus deze baan aandoet. Het gaat wennen en aftasten worden voor het deelnemersveld dat bestaat uit rijders uit: Nederland, België, Duitsland, Scandinavië, Italië, Israël en zelfs Zuid-Afrika. Zondag staan toppers aan de start als: Jago Geets (België), Calvin Vlaanderen, Glenn Coldenhoff, Brian Bogers, Ben Watson (Verenigd Koninkrijk) en regerend Dutch Masters-kampioen in de 500cc-klasse Arminas Jasikonis (Litouwen). Helaas is regerend wereldkampioen MXGP Jeffrey Herlings niet van de partij. ‘The Bullet’ kampt met een blessure in zijn hielbeen en heeft nog tijd nodig om daarvan te herstellen.
Tijdens de DMoMX in Arnhem komen de 500cc, 250cc, 125cc en 85cc in actie. De gehele deelnemerslijst is te vinden op dutchmastersofmotocross.nl. De trainingen beginnen om 08.30 uur en de eerste race gaat om 11.30 van start. Iets na 17.30 vindt de prijsuitreiking plaats.
Kaarten zijn enkel online te bestellen. De entreeprijzen bedragen: volwassenen: 25 euro, jeugd 13 t/m 17 jaar: 10 euro, jeugd tot 13 jaar: gratis.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws