Nieuws

Zijspannend

Zijspanrijders zijn mensen die onbevangen accepteren dat hun voertuig de nadelen van een auto combineren met die van een motor. Waarom= Omdat zijspanrijden erg leuk is.

Tijdens MOTORbeurs Utrecht draagt de organisatie van de Nationale Motor Zijspan Dag de fun van het zijspan uit en komt daarom met medewerking van de zijspanclubs de NVZ en HDW met zijspannen naar de beurs.
 
Het uitdragen van deze gezamenlijke driewielige motorbeleving is de missie van Mark Biere en Clemens Löwensteijn. Juist de ‘normale’ motorrijder kennis laten maken met de uitbreiding van het motorplezier. Dit motorplezier met de familie te beleven, de absurditeit van het asymmetrisch gegeven te benutten; de enorme rijvreugde als je het kunstje door hebt.
 
Het nekkendraaien van andere weggebruikers, veelal met glimlach, geeft ook vreugde. De diversiteit, het individualisme in vereniging van andere drie-wiel fanatiekelingen. Zijspanrijden is geweldig, maar wie weet dat?
 

Niemand kan beter het zijspan promoten dan de zijspanrijder zelf. Deze is oprecht gelukkig met zijn keuze om een driewieler te gaan rijden. Hij/zij dient geen enkel commercieel belang; de pure vreugde van het bezit kan niet beter uitgestraald worden. Deze zijspan-promotie wordt bemand/bevrouwd door liefhebbers, dus geen verkopers. Hun inzet en enthousiasme voor het zijspan genot willen ze graag delen met de twee wielige motorliefhebber.

 
 Een pracht etalage voor de zijspanscène in hal 9, stand A 018 waar beide zijspanclubs ook hun 40 jaar bestaan gezamelijk vieren.
 

NVZ website: www.zijspanrijders.com
 
HdW website: www.hetderdewiel.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws