Nieuws

Z 800 ABS te koop!

Wim ter Braake is gecharmeerd van Kawasaki’s nieuwste naked "Bloedmooi ontworpen en super getest, dat moet een goede combinatie zijn…

Maar wachten duurt lang.. Februari of maart 2013 is al wel dichtbij "maar we willen onze klanten niet te lang laten wachten om deze – best verkochte Kawasaki – te kunnen zien, voelen EN ervaren…

Want een proefrit is eigenlijk een must" aldus de Nijeveense Kawasski Exclusief dealer.

De Z 800 bedient een grote vraag in de markt, de middenweg tussen sport en uitdagend toeren. Met z’n uitdagende looks en geluid een lust voor de zintuigen. Kawasaki heeft ook naar de berijders geluisterd en voegde naast meer comfort ook meer sportieve eigenschappen toe in deze "alles in een verpakking". Al het goede maar dan weer een beetje meer.

Wim ter Braake motoren haalde speciaal voor haar klanten de Z 800 naar hun showroom en start met de verkoop tijdens de eindejaarsdagen, de feestdagen aan het eind van he motorseizoen, die ook wel "oliebollenshow" wordt genoemd.

Bezitters van een huidig model Kawasaki Z 750 genieten een klein streepje voor, voor hen is er een leuke extra te verdienen bij inruil en beschikken ze over prioriteit bij bestelling en kleurkeuze.

De Z 800 is beschikbaar in een E-versie met 70KW vanaf 9.398 die ook geschikt te maken is voor het nieuwe categorie 2 rijbewijs (max 35kW) en een luxere vol vermogen (81 kW) variant die vanaf 10.298,- van eigenaar mag wisselen. De volvermogen variant kent drie kleurstellingen de E-versie twee, keuze volop dus, daarnaast komt er een ruim programma aan fabrieksaccessoires beschikbaar..

Wim ter Braake motoren vertelt u graag meer! openingstijden en meer informatie zijn te vinden op www.terbraake.nl, op www.facebook.com/wimterbraakemotoren loopt een acttie waarmee klanten een dag gratis een Z800 kunnen winnen!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws