Nieuws

Yamaha’s met 50 cc extra

Yamaha Motor Nederland geeft een groot deel van haar modellen tijdelijk 50 cc extra! Niet letterlijk, maar wel figuurlijk, want bij bijna alle nieuwe motoren van 850 cc en meer, plus de TMAX en de YZF-R6, geeft Yamaha namelijk bijna elke koper van een nieuwe Yamaha tussen 7 juli en 30 september 2010 namelijk een hagelnieuwe Aerox R (t.w.v. € 2.499,-) of Neo’s 4-takt scooter (t.w.v. € 2.299,-) extra. 
De racesuccessen van Valentino Rossi en Jorge Lorenzo bewijzen het elk weekend weer: Yamaha heeft de meest sportieve, meest betrouwbare motorfietsen ooit. Dat geldt niet alleen voor supersportmodellen als de spraakmakende YZF-R1 of de extreme YZF-R6, maar ook voor onze nieuwste modellen zoals de verrassende Fazer8 en de reeds legendarische XT1200Z Super Ténéré. Het enorm brede aanbod van Yamaha heeft voor elk wat wils: cruisers, de woeste VMAX, een groot aantal motorscooters en de meer dan praktische XJ- en FZ-serie. Voor elke motorrijder heeft Yamaha dus de beste machine in zijn klasse. Daarom is Yamaha niet voor niks het merk met de meest vooruitstrevende en betrouwbare motorfietsen. Hetzelfde geldt dan ook voor onze revolutionaire scooters.

Deze 50 cc extra-actie is geldig t/m 30 september 2010 bij alle Yamaha-dealers. De actie is van toepassing op alle nieuwe Yamaha-motoren met 850cc en meer, de YZF-R6 en de TMAX. De XT1200Z Super Ténéré is uitgesloten van deze actie. Zo ook combinaties met acties van dealers en de FL-actie. De 50cc-scooter is niet inwisselbaar tegen contanten. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.yamaha-motor.nl/extra

*

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Komt BMW met een R18 nineT?

Komt BMW met een R18 nineT?

22 mei, 2024

Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

Overig nieuws