Nieuws

Yamaha Yard Built

“Kenmerkend voor Yamaha Sport Heritage modellen is hun pure no-nonsense uitstraling en minimalistische design. Tijdloze motorfietsen die uitermate geschikt zijn om naar een eigen inzicht aan te passen, zodat de berijder zich nog meer één voelt met de motor en zo de essentie van het motorrijden optimaal ervaart”.

Dat is marketing taal om je aan te sporen je motorfiets naar eigen smaak te verbouwen. En met de nodige argwaan jegens marketers: dat is een heel goed plan van Yamaha.

Niet alleen de nieuwe XV950 serie, maar ook de andere modellen uit het Sport Heritage segment kunnen volledig naar eigen smaak “aangekleed” worden. Denk hierbij aan de VMAX, de XJR1300 en terug van weggeweest, de Yamaha SR400. Hiervoor heeft Yamaha een compleet assortiment aan originele accessoires ontwikkeld, waarmee deze en meerdere Yamaha-modellen naar eigen inzicht zijn te personalizeren.

Daarnaast introduceert Yamaha in 2014 diverse ‘Yard Built’ accessoires voor zowel de SR400 als de XJR1300 van Wrenchmonkees en voor de XJR1300 ook van DEUS. Zo is er de DEUS XJR-X Kit, een kit waarmee je jouw XJR1300 helemaal naar eigen wens met allerlei hoogwaardige aluminium delen kunt aankleden, zoals een tank, koplamphuis, voorspatbord, zijdeksels en rem- /schakelsets.

De speciale Wrenchmonkees accessoires voor de nieuwe SR400 zijn vanaf voorjaar 2014 beschikbaar. Denk hierbij o.a. aan velgen, spatborden, zadels en tassen.

foto

Build Your Own competitie

Yamaha Motor Nederland heeft voor bezitters van een Yamaha-motorfiets de Build Your Own competitie opgezet om zo andere motorrijders te laten zien wat hun interpretatie van het nieuwe Sport Heritage segment is. Voor deze Build Your Own competitie zijn wij op zoek naar bezitters van een Yamaha-motorfiets die hun visie op het Sport Heritage segment hebben vertaald in hun Yamaha. Deelnemen aan de Build Your Own competitie kan een ieder die in het bezit is van een Yamaha-motorfiets, ook van bijvoorbeeld klassiekers zoals een SR500, XV535, Vmax, XJR1200, etc.

Inschrijven kan via https://www.yamaha-sport-heritage.nl
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws