Nieuws

Yamaha Xenter 125, standaard al rijk uitgerust

Yamaha Xenter 125, standaard al rijk uitgerust

Ieder aspect van deze standaard al rijk uitgeruste motorscooter is ontworpen om uw dagelijkse ritten vlotter en comfortabeler te maken. Dankzij de pittige 125cc-motor staat u uw mannetje in het drukke stadsverkeer. Het responsieve, goedmoedige weggedrag is volledig te danken aan een innovatieve motorophanging en het unieke Monocross veersysteem waarmee de Xenter 125 als enige in zijn klasse is uitgerust.

Alles aan de Yamaha Xenter 125 is ontworpen voor uw gemak, zoals een hoog windscherm, een topkoffer met luxe binnentas, de royale platte voetplaat, de praktische vormgeving en het goed doseerbare remsysteem, het ‘Unified Brake System’. Bovendien biedt de Yamaha Xenter 125 dankzij de aerodynamische, moderne vormgeving en het lage brandstofverbruik een betaalbare maar krachtige manier van mobiliteit in en rond de stad.

Nu met A1 automaat motorrijbewijs
Yamaha Motor Nederland heeft voor deze zomer een unieke promotie, speciaal voor beginnende motorrijders, opgestart. Bij een geselecteerd aantal Yamaha motorfietsdealers is de nieuwe Yamaha Xenter 125 nu standaard verkrijgbaar met een A1 automaat motorrijbewijs*! Dit unieke aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met de volgende Yamaha motorfietsdealers en daarbij behorende rijscholen:

  • Amsterdam – Motorcity Amsterdam in samenwerking met Motor Experience Amsterdam
  • Den Haag – Motor Centrum West Naaldwijk in samenwerking met Don Opleidingen Naaldwijk
  • Rotterdam – Motorstore Barendrecht in samenwerking met Motostore Driving Academy Barendrecht
  • Utrecht – RB Motoren De Bilt in samenwerking met Rijschool Wierenga Utrecht

Voor meer informatie over deze unieke aanbieding lopende tot en met 30 september 2014, kunt u terecht bij uw Yamaha motorfietsdealer of kijkt u op de website van Yamaha Motor Nederland (www.yamaha-motor.nl).

* T.w.v. maximaal € 750,- inclusief BTW en gebaseerd op een minimaal aantal benodigde lessen en uitgaand van in één keer slagen voor zowel theorie en aangepast praktijkexamen, eventueel benodigde meerkosten om het motorrijbewijs te halen zijn voor rekening van de koper.

De Yamaha Xenter 125 is leverbaar in drie kleurstellingen, te weten Sky Blue, Avalanche White en Midnight Black en heeft een adviesverkoopprijs van € 3.599,00.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws