Nieuws

Yamaha voegt OEM e-bike-systemen toe aan productlijn

Yamaha is een belangrijke speler op de wereldwijde en snel groeiende markt voor elektrische fietsen. De e-Bike Systems tak van Yamaha produceert en levert e-bike-systemen aan een aantal grote fietsfabrikanten en is de afgelopen jaren vooral in Europa flink gegroeid. Vanaf 1 juli 2020 neemt Yamaha Motor Europe N.V. de verantwoordelijkheid over voor de distributie van OEM-systemen [Original Equipment Manufacture] voor e-bikes op de groeiende Europese markt. Hierdoor kan Yamaha Motor een betere ondersteuning voor haar OEM-partners bieden op een centrale locatie, vanuit het Europese hoofdkantoor in Schiphol-Rijk, Nederland.

Europese OEM-klanten, voornamelijk bestaande uit fietsfabrikanten, werden tot nu toe bediend door Yamaha Motor Co., Ltd. in Japan. Vanwege de continu toenemende vraag en de snelle uitbreiding van deze activiteiten in geheel Europa moet Yamaha voldoen aan de verwachtingen van de Europese markt en dat vereist meer snelheid, flexibiliteit en nabijheid tot deze Europese markt.
Vanaf juli 2020 bedient Yamaha Motor Europe N.V. alle OEM-klanten van het merk in Europa. Het zal upgrades voor de gehele Europese toeleveringsketen van e-Bike Systems introduceren, met inbegrip van verkoop en marketing, planning en bestelling, levering van reserveonderdelen en verbeterde algehele service.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.