Nieuws

Yamaha limited ed.

We kunnen in Nederland vanaf vandaag terecht bij de Yamaha dealer voor een stel niet te versmaden speciale edities, die in extreem gelimiteerde oplage de deur uit gaan.

De FJR1300A, YZF-R6, XVS1300A, TMAX en X-Max 250 zijn de hoofdrolspelers in dit verhaal. Deze specials zijn exclusief voor de Nederlandse markt gereserveerd.

FJR1300ABS/AS Explorer De Yamaha FJR1300A of semi-automatische FJR1300AS in Explorer-uitvoering gooit er nog een schep luxe bovenop, met naast handvatverwarming en luxueuze binnentassen in de kofferset ook nog zaken als een op maat gemaakt zadel met zadelverwarming die voor de duopassagier ook nog apart regelbaar is, een Garmin Zümo 660 navigatiesysteem, groter windscherm, voetschilden en kuip- en spiegelverbreders. Dat is niet alles, een Cardo Q2 communicatieset en een plug & play Yamaha acculader zorgen voor de communicatie, terwijl de tankpad en valprotectoren net dat extra beetje bescherming geven. Kortom: alles wat een toerfanaat begeert!
FJR1300ABS/AS Explorer in het kort:
Zümo 660 navigatiesysteem – Yamaha acculader – Cardo Q2 communicatie set – op maat gemaakt zadel met zadelverwarming (apart voor duopassagier) – hoge ruit – zijkoffertassen – spiegelverbreders – voetschilden – tankpad – valprotectoren.

Consumentenadviesprijs: vanaf € 21.499 (inclusief Explorer-pakket met een waarde van € 3.500).

YZF-R6 Champions Edition Om die laatste titel van wereldkampioen Cal Crutchlow te vieren, komt Yamaha nu met een Champions Edition van de YZF-R6. Niet geheel toevallig zullen er maar 35 exemplaren van deze agressief ogende supersportmotor gemaakt worden, 35 is immers het nummer dat Cal’s Yamaha R6 siert. De donker klinkende uitlaat en carbon onderdelen van Akrapovic (met een mogelijkheid tot een persoonlijke gravure op de carbon tankcover), witte velgen, een unieke tankpad, gefumeerde kuipruit, luxe seatcover, het handgemaakte, genummerde zadel en de gegraveerde kroonplaat met daarop het unieke nummer van deze Champions Edition; alles balt zich samen in een machtige machine die het hart van elke motorsportfanaat sneller zal doen slaan.
YZF-R6 Champions Edition in het kort:
Genummerd – handgemaakt, genummerd zadel – Akrapovic carbon delen – Akrapovic einddemper – witte velgen – gefumeerde kuipruit – tankpad – seatcover – gegraveerde kroonplaat – mogelijkheid tot een persoonlijke gravure op de carbon tankcover.

Consumentenadviesprijs € 14.499 (inclusief Champions Edition-pakket met een waarde van € 3.500).

XVS1300A Dark Star Dat de XVS1300A Dark Star nog lager en breder overkomt wordt vooral veroorzaakt door de lagere rijhoogte, resultaat van de montage van een verlagingsset. Let ook op de zwarte voorvorkpoten, het speciale profiler zadel en het bredere stuur met exclusieve handvaten.
XVS1300A Dark Star in het kort:
Zwarte voorvorkpoten – verlagingsset – breder stuur – profiler seat – exclusieve handvaten.

Consumentenadviesprijs € 13.999 (inclusief Dark Star-pakket met een waarde van € 2.300).

TMAX ABS Packard Bell De Packard Bell-uitvoering van de TMAX gaat een flinke stap verder qua functionaliteit. De montage van spiegelverbreders en handvatverwarming houdt ook bij lagere temperaturen de gevoelstemperatuur op peil, net als het speciale zadel met zadelverwarming. Praktische zaken als de achterdrager en het sportwindscherm maken, samen met de plug & play Yamaha acculader, deze motorscooter nog beter inzetbaar. Daarbij is het Packard Bell dot s 100 netbook dat bij deze motorscooter geleverd wordt, net zo multifunctioneel als de TMAX ABS zelf.
TMAX ABS Packard Bell in het kort: Packard Bell dot s 100 netbook – achterdrager – spiegelverbreders – handvatverwarming – sportwindscherm – Yamaha acculader – op maat gemaakt zadel met zadelverwarming. Slechts 25 stuks in het zwart!

Consumentenadviesprijs € 12.499 (inclusief dit Packard Bell-pakket met een waarde van € 2.000).

X-Max 250 Packard Bell Ook bij de X-Max 250 Packard Bell heeft Yamaha samengewerkt met haar MotoGP-partner Packard Bell en ontbreekt het Packard Bell dot s 100 netbook niet. Het sportwindscherm, de spiegelverbreders en de zadelbeschermer voor het speciale zadel en de uit Italië overgekomen scooterschort verhogen het comfort flink.
X-Max 250 Packard Bell in het kort:
Packard Bell dot s 100 netbook – sportwindscherm – spiegelverbreders – zadelbeschermer – scooterschort – op maat gemaakt zadel. Slechts 25 stuks in het zwart!

Consumentenadviesprijs € 5.999 (inclusief dit Packard Bell-pakket met een waarde van € 1.400).

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.