Nieuws

Yamaha lanceert nieuwe webshop

Op zoek naar leuke Yamaha gadgets, kleding of accessoires? Dan wordt het je nu extra makkelijk gemaakt, de Japanse fabrikant heeft namelijk de deuren geopend (figuurlijk dan…) van een hagelnieuwe webshop.

Op www.yamaha-motor.shop vind je een uitgebreide collectie aan motorkleding, lifestyle kleding, koffers, tassen, watersportkleding en nog veel meer. Daarbij is er naast alle functionele kleding en accessoires ook ruimte voor leuke merchandise artikelen, waaronder bijvoorbeeld Yamaha kerstballen en kindersleetjes.

In de webshop hebben de verschillende collecties en lijnen allemaal een eigen ‘afdeling’ gekregen om het overzichtelijk te houden. Zo vind je er onder meer de R-World Paddock Blue, XSR Faster Sons, Ténéré en MT collecties, maar ook een hele bagagelijn, MX-collectie en natuurlijk fan-artikelen van het officiële Yamaha MotoGP Team.
De levertijd bedraagt tussen de drie en vijf werkdagen (betaling met creditcard of iDeal) en bestelde producten mogen binnen 30 dagen kosteloos worden geretourneerd. En wil je besparen op de verzendkosten, dan laat je je bestelling gewoon gratis bij een officiële Yamaha-dealer in de buurt bezorgen. Handig wel.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.