Nieuws

Yamaha FZ1 Urban actie

Bij aankoop van een Yamaha FZ1 of FZ1 Fazer kun je nu kiezen voor een wel zeer interessante optie: het Urban-pakket: voor 250 euro extra krijg je voor meer dan € 1.000,- extra’s:
* Een stijlvol lederen Yamaha Kiron jack
* Een compleet Garmin Zümo navigatiesysteem
* Een Cardo Q2 communicatiesysteem
* En naar keuze een Akrapovic uitlaatdemper of een iPod nano 8GB met Yamaha-inscriptie

De FZ1 Urban en FZ1 Fazer Urban actie loopt tot 30 september!

Om de FZ1 goed te kunnen beoordelen, is een proefrit de allerbeste manier. Ook aan die proefrit heeft yamaha nu een leuke actie gekoppeld, waarmee je zelfs een reis naar Tokio kunt winnen! Wie van zijn of haar ervaringen met de FZ1 tijdens deze proefrit de leukste, beste of mooiste foto weet te maken, maakt kans op het winnen van die reis. De foto’s van de FZ1-proefrit zijn eenvoudig te uploaden en te bekijken via www.yamaha-motor/urban

De Yamaha FZ1 Urban en FZ1 Fazer Urban barsten nu niet alleen van de voordelige extra’s zoals vermeld in het Urban-pakket maar bieden ook ontzettend veel rijplezier. Het krachtige 998cc 4-cilinder motorblok heeft ruim voldoende vermogen (150 pk), koppel wanneer nodig en een opzwepend eindschot. De gegoten aluminium achterbrug en het gegoten aluminium frame zorgen voor superprecies stuurgedrag en een brede inzetbaarheid van deze dikke machine en de standaard aanwezige ABS maakt remmen veilig en gemakkelijk. En of u nu kiest voor de woeste FZ1 Urban of de multifunctionele FZ1 Fazer Urban, het spraakmakende design en het donkere geluid zijn altijd standaard. In en rond de stad bent u straks net zo snel, praktisch en cool als in al die andere Europese steden waar de Urban lifestyle het ritme van de dag bepaalt. Enter a new World. Own the City!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws