Nieuws

Yamaha Demo Ride Tour zaterdag van start

Het winterse weer maakt langzaam plaats voor de zon en dus is dit het uitgelezen moment om de motor weer uit de schuur te halen. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe tweewieler, dan biedt Yamaha je de gelegenheid al haar nieuwe modellen gratis te proberen tijdens de Demo Ride Tour.

De Demo Ride Tour stopt bij verschillende Yamaha-dealers in heel Nederland, te beginnen bij Topmoto in Apeldoorn. Tijdens een 45 minuten-durende proefrit kun je kennis maken met je favoriete Japanner. De ritten zijn in groepsverband met voor- en achter-rijders, en er is zelfs een presentje na afloop.

Met welke modellen er dan proefgereden kan worden? In Yamaha’s Hyper Naked-segment zijn dat de MT-10, -09, 07 (vol vermogen en 35 kW), evenals de MT-03. De R7, zowel in vol vermogen als 35 kW-variant, vertegenwoordigt het supersport-segment en de XSR900, 700 XTribute en XSR125 de Sport Herritage-klasse. Voor Sport Touring zijn er de Tracer 9 (GT), Tracer 7 GT en Niken GT, en ben je meer van het avontuur, dan staan de Ténéré 700, Rally en World Raid voor je klaar. Ook de scooterfractie is natuurlijk vertegenwoordigd, en wel in de hoedanigheid van de TMAX, Tech Max en Tricity 300. Genoeg keuze kortom. Interesse? Meer info vind je op www.topmotoapeldoorn.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...
Super Hooligan met Indian-roots

Super Hooligan met Indian-roots

24 februari, 2024

Laat Roland Sands los op een motorfiets en negen van de tien keer komt er een enorm gaaf ding uit. Indian liet de ...

Overig nieuws