Nieuws

Yamaha bonus

Uw Yamaha Ténéré is € 250 extra waard!
Tijdens de afgelopen MOTORbeurs Utrecht heeft Yamaha Motor Nederland vier nieuwe modellen van de Ténéré-serie geïntroduceerd, in dit geval waren dat de XT1200Z Super Ténéré Worldcrosser,de XT660Z Ténéré non-ABS, de XT660Z Ténéré Explorer ABS en de XT660Z Ténéré Urban Explorer ABS.

Stuk voor stuk motorfietsen die klaar zijn voor het grote avontuur. Nu de vakantieperiode voor de deur staat biedt Yamaha Motor Nederland in samenwerking met MotoX Travel de avontuurlijke Ténéré-rijder een interessante korting op fantastische motorreizen.

MotoX Travel
MotoX Travel organiseert a motorreizen naar Zuid- Afrika en IJsland voor motorrijders van alle niveaus. Het doel van de MotoX Travel motorreizen is altijd het ontwikkelen van een betere rijvaardigheid, het verdiepen van de motortechnische kennis en het ontwikkelen van de navigatie skills.

De voorjaarsactie
Heeft u reeds in 2012 een nieuwe Yamaha uit de Ténéré-serie aangeschaft of bent u van plan een nieuwe Yamaha uit de Ténéré-serie aan te schaffen? U krijgt nu tot en met 1 juni 2012 € 250,- korting op een MotoX-Travel All-road reis naar keuze.

Actievoorwaarden
Deze actie is alleen van toepassing bij aanschaf van een nieuwe Yamaha uit de Ténéré-serie, kentekenregistratie moet zijn tussen 1 januari 2012 en 1 juni 2012. De volgende Ténéré-modellen komen hiervoor in aanmerking, te weten de XT660Z Ténéré, de XT660Z Ténéré ABS, de XT660Z Ténéré Urban Explorer ABS, de XT660Z Ténéré Explorer ABS, de XT1200Z Super Ténéré ABS, de XT1200Z Super Ténéré Worldcrosser ABS of de XT1200Z Super Ténéré Explorer ABS.

Door het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur en een kopie van de daarbij behorende kentekenregistratie krijgt u € 250,00 korting op één van de MotoX-Travel All-road reizen.

U kunt zich aanmelden via uw Yamaha-dealer of via de website www.motox-travel.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws