Nieuws

XDiavel 2021: Meer pk’s en een donkere kleurstelling

De Italiaanse motorfietsenfabrikant Ducati heeft haar XDiavel het Euro 5-tijdperk in geholpen. Dat gaat gepaard met een plus in vermogen en een nieuw, donkerder, uiterlijk. En namen die daarbij aansluiten, want de nieuwe modellen in de XDiavel-serie zijn XDiavel Dark en XDiavel Black Star.

Met de Euro5-stap is het vermogen van de 1262 V2 toegenomen tot 160 pk en 127 Nm koppel. 8 pk en 2 Nm koppel meer dan voorheen. Dit is onder meer te danken aan nieuwe motormanagementsoftware en een nieuwe, van de Diavel-afgeleide, uitlaat-indeling.

De Black Star heeft een met grijze en matzwarte lak gecombineerd met aantrekkelijke rode accenten en nieuwe, lichtere gesmede velgen. De XDiavel Dark heeft een volledig zwarte kleurstelling. De prijzen voor de nieuwe XDiavel beginnen vanaf  € 23.690,00 voor de Dark en € 29.590,00 voor de Black Star. Beide modellen zijn per direct te bestellen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.