Nieuws

X-LITE X-661 ‘VOOR DE SPORTIEVE TOERRIJDER’

X-LITE X-661: ‘VOOR DE SPORTIEVE TOERRIJDER’

Italiaans design, exclusieve, lichtgewicht en hoogwaardige materialen, doordachte details en een hoog draagcomfort: voor X-Lite is alleen het beste goed genoeg. Ook met de nieuwe X-661 bedient de Italiaanse helmspecialist de sportieve toerrijder weer helemaal op maat. En dat voor een heel aantrekkelijke prijs!

Net als het volledige X-Lite gamma is ook deze zeer hoogwaardige integraalhelm voorzien van een lichtgewicht, maar sterke composiet buitenschaal (carbon/kevlar/glasfiber-mix). In drie verschillende grootten, waardoor ongeacht de maat altijd een optimale pasvorm is gegarandeerd. De uitneem- en wasbare binnenvoering is daarbij gemaakt van de modernste generatie weefsels, wat in combinatie met de uitneembare, in verschillende diktes verkrijgbare monoblock wangkussen zorgt voor een uiterst aangenaam draagcomfort.

Als motorrijder wil je natuurlijk meer dan enkele een fijn ogende, mooi afgewerkte en prettig dragende helm, ook op praktisch vlak moet deze wat te bieden hebben. En op dat gebied heeft de X-661met robuuste dubbel D-sluiting meerdere ijzers in het vuur. Een ultrabreed krasarm vizier met snelwisselmechanisme bijvoorbeeld, evenals een eenvoudig te bedienen, geïntegreerd zonnevizier (UV400) en het nieuwste Pinlock anti-condens vizier. En uiteraard ontbreekt ook effectief ventilatiesysteem, met luchtinlaten op kin én voorhoofd, niet aan de standaarduitrusting.

Smartphone en navigatiesysteem zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het leven van de moderne toerrijder, de X-661 is daarom voorbereid op de jongste generatie van het N-Com BX5 bluetooth (versie 4.1) communicatiesysteem, deze is er vanaf € 269,95.

De X-Lite X-661 is er niet alleen in een uiterst breed matenspectrum (XXS t/m XXL), maar ook in een ruime variëteit aan uitvoeringen. Naast drie uni-kleuren (zwart, wit en matzwart) zijn er namelijk maar liefst vijftien frisse, lekker sportieve decor varianten beschikbaar. De X-661 is er al vanaf € 349,95. Kijk voor alle uitvoeringen op:

https://nerons.nl/webwinkel/collectie/x-lite/helmen/integraalhelmen/x661/

 

Kijk voor meer informatie of andere Nolan producten op www.nerons.nl, of volg ons op Facebook of Twitter.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws