Nieuws

Wrench Kings Royal Enfield Himalayan rijden?

In MotoPlus 20/2019 vind je een reportage over een redelijk unieke motorfiets. De Utrechtse edelsmeden van Wrench Kings namen namelijk een bepaald niet doorsnee Royal Enfield Himalayan onder handen en gaven de Indiase allroad een nog avontuurlijker voorkomen. En wij mochten er een blokje mee om!

Het is niet de grootste, niet de sterkste, maar wel een van de leukste en zeker bijzondere motorfietsen om te rijden, deze custom Himalayan. Wil je deze Wrench Kings creatie zelfs eens aan de tand voelen? Dat kan, voor € 99,00 staat de motorfiets namelijk 24 uur tot je beschikking voor een uitgebreide testrit. In totaal wordt de motor 200 keer ‘verhuurd’, aansluitend wordt de Royal Enfield onder alle deelnemers verloot. Een kans van 1 op 200 dus om een unieke motorfiets te winnen, veel groter wordt de win-kans niet snel. Ga naar www.wineencustomroyalenfield.com om de Himalayan te reserveren voor een dagje sturen.
En dan is er nog een tweede manier om in het zadel van deze ‘ultimate adventure’ te geraken. Wij mogen namelijk twee lezers blij maken met een dag rijden op de Royal Enfield. Het enige wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen, is een mailtje sturen naar mail@motoplus.nl o.v.v. Royal Enfield Himalayan by Wrench Kings. Uit alle inzenders trekken wij vervolgens twee winnaars.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.