Nieuws

Winstpakker bij Yamaha!

Vanwege het succes hebben wij besloten de ‘Yamaha FZ8 vakantiegeld retour’ actie tot en met 1 september 2012 te verlengen.

€ 750,- ‘vakantiegeld retour’ bij aankoop van een nieuwe Yamaha FZ8!

Profiteer tot en met zaterdag 1 september 2012 van de ‘Yamaha FZ8 vakantiegeld retour’ actie en ontvang bij aanschaf van één van de Yamaha FZ8-modellen bij een officiële Yamaha-dealer € 750,- terug op je rekening.

Koop je in de periode 1 juni tot en met 1 september 2012 één van de aktiemodellen Yamaha FZ8-modellen, in dit geval een FZ8 ABS, FZ8R ABS, FZ8 50th Anniversary ABS, Fazer8 ABS of een Fazer8 GT ABS, dan profiteer je van de unieke ‘Yamaha FZ8 vakantiegeld retour’ actie en stort Yamaha Motor Nederland binnen twee weken na aankoop maar liefst € 750,- terug op je rekening
.
Hiervoor hoef je als trotse nieuwe eigenaar alleen maar een volledig ingevuld actieformulier, samen met een kopie van de factuur van de officiële Yamaha-dealer én een kopie van het kentekenbewijs op jouw naam voor 15 september 2012 in een gesloten envelop naar Yamaha Motor Nederland B.V. te sturen.

Binnen twee weken na ontvangst van de complete set, krijg je € 750,- op je rekening terug gestort.

Met deze unieke ‘Yamaha FZ8 vakantiegeld retour’ actie zorgt Yamaha Motor Nederland dat de zomer van de koper van één van de Yamaha FZ8-modellen ondanks de nattigheid toch een feest is.

Kijk voor de actievoorwaarden van de ‘Yamaha FZ8 vakantiegeld retour’ actie op www.yamaha-motor.nl/vakantiegeld

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

MotoMondo importeur QJMotor

MotoMondo importeur QJMotor

16 april, 2024

MotoMondo mag zich vanaf 1 mei 2024 importeur noemen van het voor de Benelux nieuwe motormerk QJMotor. QJ Motor is ...

Overig nieuws