Nieuws

WIN TT-VRIJKAARTEN!

Op zaterdag 28 juni draaien de snerpende tweetakten en brute MotoGP-racers weer hun rondjes op de Drentse hei. MotoPlus is daar natuurlijk ook bij en wij geven zelfs 50 kaarten weg voor deze 78-ste A-Style Dutch TT in Assen.
Voor zaterdag 28 juni geeft MotoPlus 20 gratis entreekaarten weg en voor donderdag 26 juni hebben we exclusief voor MotoPlus-lezers zelfs 15 x 2 Suzuki VIP-kaarten in de aanbieding, inclusief een Meet & Greet met Chris Vermeulen en Loris Capirossi in de Suzuki-VIP-room, met uitzicht op de GT-bocht!
Hoe maak je kans op een vrijkaart voor zaterdag of op twee VIP-kaarten voor donderdag? Heel simpel: meld je zondag 15 juni aanstaande tussen 10.00 en 11.00 uur bij de MotoPlus-bus in ‘De Strubben’. Of beter gezegd, op de Strubben, want we hebben het hier niet over de befaamde bocht in het TT circuit, maar over parkeerplaats De Strubben langs de snelweg A1 bij Garderen (van Apeldoorn richting Amersfoort tussen afslag 18 Kootwijk/Harderwijk en afslag 17 Stroe/Garderen). Iedereen die daar ter plekke de zojuist verschenen MotoPlus nummer 12 kan tonen, loot mee naar de kaarten. De verloting vindt om exact 11.00 uur plaats, kom dus op tijd!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws