Nieuws

Win prijzen met Wild Hogs

Onlangs verscheen Wild Hogs op DVD, een komische roadmovie waarin vier vrienden er per Harley-Davidson op uit te trekken om te ontsnappen aan een ontluikende midlife crisis. Doug (Tim Allen), Dudley (William H. Macy), Bobby (Martin Lawrence) en Woody (John Travolta) vormen de Wild Hogs en willen nog een keer vlammen als in hun beste dagen.
Een beproefd recept en in die zin heeft het verhaal niet al te veel om het lijf. Er gaat uiteraard van alles mis onderweg, maar het tripje dreigt pas echt in de soep te lopen als het viertal een ongelukkige en pijnlijke ontmoeting heeft met de Del Fuegos, een ruige motorbende onder leiding van Jack (Ray Liotta). Een confrontatie waar de vier wijze levenslessen uit trekken, waardoor alles uiteindelijk keurig op zijn pootjes terechtkomt, precies zoals het hoort bij een dergelijke familiefilm.
Wat acteerwerk betreft moet Wild Hogs het hebben van Travolta en met name van Macy, die als sullige computerprogrammeur voor de meeste vermakelijke momenten tekent in de vete met de Del Fuegos. Maar de verwikkelingen met deze motorbende zijn niet de enige komische momenten, want er kan uiteraard vaker gelachen worden bij Wild Hogs. Dat die grappen overwegend plat en van het niveau onderbroekenlol zijn, mag de pret niet drukken. Aardig is ook het gastrolletje van Peter Fonda, waarmee en passant de herinnering aan het legendarische Easy Rider levend wordt gehouden.
MotoPlus geeft vijf DVD’s van Wild Hogs weg en als extraatjes een Harley-Davidson jack en een stel Harley-Davidson handschoenen. Wil jij kans maken op een van deze prijzen, stuur dan voor 16 januari een e-mail met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl o.v.v. Wild Hogs.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.