Nieuws

Win paddock- en gridkaarten voor de TT op Assen!

Assen maakt zich weer op voor een weekend met afgeladen tribunes en taluds die bomvol racefans staan. Want in het weekend van 29 juni tot en met 1 juli is het alweer tijd voor de 88e Dutch TT. Het circuit, dat bij verscheidene coureurs favoriet is, staat altijd garant voor spannende races.

Neem alleen al vorig jaar, toen publiekslieveling Valentino Rossi het hoogste podium mocht beklimmen. Uiteraard ook aandacht voor ‘onze eigen’ Bo Bendsneyder die in de Moto2 mag laten zien hoe een Nederlander het thuiscircuit naar zijn hand kan zetten.

Of het hem lukt de eerste punten in het wereldkampioenschap te pakken, dat kun jij van wel heel dichtbij meemaken. Want wij mogen in samenwerking met het TT Circuit Assen twee paddock- en gridkaarten weg geven.

Heiligste der heiligen
Die geven je dus niet alleen toegang tot de achterkant van de race, maar ook tot het heiligste der heiligen: het asfalt. Zeg nou zelf, waar kun je beter van de geur van verbrand rubber en het geluid van ronkende supersportmotoren uit de Moto2 genieten dan óp de grid. Wat je moet doen om kans te maken op beide kaarten? Heel simpel: stuur vóór 27 juni 2018 een e-mail met daarin je naam en adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. TT Assen).

Let op! Deze kaarten komen op naam te staan en zijn niet overdraagbaar.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws