Nieuws

WIN EEN REIS NAAR DE LAS VEGAS SUPERCROSS!

WIN EEN REIS NAAR DE LAS VEGAS SUPERCROSS!

Oliefabrikant Bel-Ray lanceert een vette stickeractie, waarmee een geweldige prijs is te winnen. Want wie wil er op 2 mei 2015 nu niet met twee personen naar het Sam Boyd Stadium in Las Vegas, als daar de finale van het AMA Supercross-seizoen 2015 wordt verreden! Het enige wat je hoeft te doen om deze sublieme hoofdprijs te winnen is de Bel-Ray-stickers die je aantreft in het crossmagazine Noppennieuws of het Bel-Ray logo dat je kunt downloaden op de Bel-Ray actie pagina, op een originele plaats plakken en daar een foto van maken en uploaden naar www.belrayactie.com

‘Doe mee met Bel-Ray en smeer hem straks naar Las Vegas’, dat is het motto van deze ludieke Bel-Ray-actie. Plak de stickers/het logo op een leuke plaats. Dat kan op je motor zijn of je auto, fiets, helm, alles kan en alles mag. Hoe origineler hoe beter, want de foto of het filmpje moet je uploaden naar www.belrayactie.com en degene die de leukste inzending heeft, wint een reis voor twee personen naar de Las Vegas Supercross op 2 mei, de seizoensafsluiter van het AMA Supercross-seizoen 2015. Je mag net zo vaak meedoen als je wilt en je kunt de Bel-Ray-logo’s ook downloaden vanaf die site voor als je je eigen creativiteit de vrije loop wilt laten.

De meest originele inzending gaat het dus allemaal meemaken in Las Vegas, de extravagante gokstad in de woestijn van Nevada. Je kunt er je ogen uitkijken in de enorme casino’s, de ongelooflijke hotels en natuurlijk op ‘the strip’ met zijn felle neonverlichting. Maar dat zal de crossliefhebber op 2 mei 2015 allemaal gestolen kunnen worden, want dan telt alleen de finalewestrijd van de AMA Supercross in het Sam Boyd Stadium. Dan zie je de beste supercrossers ter wereld – met namen als Villopoto, Dungey, Roczen, Reed, Stewart, Barcia en Short – met eigen ogen in actie. Samen met vele tienduizenden crossfans onderga je een unieke show die zijn weerga niet kent. Dus niet langer wachten: Bel-Ray-stickers plakken, originele foto maken, uploaden en wie weet zit jij straks in Las Vegas eersterang!

Inzenden kan tot en met 28 februari 2015

3 RESERVE1

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...

Overig nieuws