Nieuws

Win een door Valentino Rossi gesigneerde AGV helm!

Eén van de klanten van Zone212 zal op de MOTORbeurs 2014 in Utrecht als meest gelukkige motorrijder van Nederland naar huis gaan.

Hij of zijn zal namelijk een AGV Corsa Rossi Sole Luna motorhelm ter waarde van 849,- euro winnen, gesigneerd door niemand minder dan ‘Vale’ himself! Een echte AGV Corse met het bekende zon/maan design, compleet met handtekening en ‘bewijsfoto’, veel mooier kan het voor een echte motorliefhebber niet worden.
Zone 212 is officieel dealer van diverse grote motorhelmmerken, waaronder als grootste AGV-dealer van de Benelux , het merk waarmee 9-voudig wereldkampioen Valentino Rossi al jaren scoort.

Om te winnen hoeven kopers van een nieuwe helm (AGV, Shark, HJC, Airoh, Shoei, Diesel), motorlaarzen (Sidi), motorkleding (Dainese, Lookwell) op de stand van Zone212 op de MOTORbeurs in Utrecht  niks anders te doen dan hun naam en adres achterlaten.

Alleen al daarmee maken ze kans op die unieke AGV Corsa Rossi Sole Luna met de echte handtekening  van Rossi. Traditioneel verkoopt Zone212 op de beurs in Utrecht veel, maar de kans dat één van die kopers met nóg een helm naar huis gaat is toch groot genoeg om erover te dromen hoe mooi die ‘Sole Luna’ op een ereplaats in huis zou staan!
Het concept van Zone 212 biedt de ideale combinatie van de snelheid en scherpe prijs van een webshop, met de betrouwbaarheid en service van een winkel.  Met officiële dealerschappen van topmerken als AGV, Airoh, Shark, HJC, Dainese, Shoei, Akrapovic, Sidi, en Diesel bewijst dit vooruitstrevende concept perfect te werken voor zowel webklanten als bezoekers aan de winkel in Waalwijk. Basisprincipes zijn daarbij “vandaag besteld voor 17:00 uur, volgende werkdag in huis”, “niet goed, zonder gezeur geld terug” en “zes dagen per week ophalen of gratis verzending”.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws