Nieuws

Win een circuittraining

Het maximale uit jezelf en je motor halen, dat kan alleen op een circuit. Helemaal optimaal wordt het als een oud-Superbike-wereldkampioen je daarbij de fijne kneepjes van het edele circuitvak aanleert. In samenwerking met het Britse Focused Events combineert MotoPlus deze beide voorwaarden van 26 tot en met 29 september 2013 onder een behaaglijk zonnetje op het Spaanse Almeria. Krijg jij straks vier dagen exclusief privéles van Neil Hodgson?

Klinkt bovenstaande als een motorsprookje? Dat is het dus niet. Enige voorwaarde is dat je een eigen motor hebt en een nog onbeschreven blad bent als het op circuit rijden aankomt, zodat Neil Hodgson, de Superbike-wereldkampioen van 2003, je vanaf de basis tot een amateurcoureur kan kneden.
Maar met vier intensieve circuitdagen in het kielzog van Hodgson is de kous nog niet af. Ook naast het asfalt word je flink in de watten gelegd. Want hoe kom je in Almeria? Simpel: samen met een MotoPlus-redacteur vlieg je comfortabel naar Zuid-Spanje, terwijl je motor al in een speciale motortrailer van Focused Events vooruit is gereisd. Die staat bij aankomst dus al keurig in een pitbox van het circuit op je te wachten. Overnachten doe je met de andere deelnemers aan de circuittraining in een comfortabel en van alle gemakken voorzien hotel aan het strand van Mojacar, een pittoresk badplaatsje.
Op het circuit staat Neil Hodgson vervolgens vier dagen ‘at your service’ om je op veilige en verantwoorde wijze en vooral op je eigen tempo kennis te laten maken met het circuit rijden. Er wordt gereden in drie groepen in twintig minuten durende sessies, waarbij de groepen al naar gelang snelheid en ervaring worden ingedeeld. Halverwege iedere circuitdag is er een uitgebreide lunch op het circuit en na afloop van een dag intensief sturen op Almeria is het aangenaam ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers in de bar van het hotel, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. En dat vier dagen lang, als dat geen motorvakantie is….

Wat moet je doen? Niet eens zo heel veel. Stuur een mail naar mailto:prijsvraag@motoplus.nl?subject=Focused%20Events o.v.v. ‘Focused Events’ en vertel daarin kort maar krachtig waarom juist jij de aangewezen man/vrouw bent om onder begeleiding van Neil Hodgson je eerste circuitmeters te maken. Vergeet niet je N.A.W.-gegevens en geboortedatum te vermelden en stuur ook een scan van je rijbewijs mee. Vermeld verder het aantal jaar rijervaring dat je hebt en wat je huidige motor is. En opgelet: ervaren circuittijgers hoeven niet te reageren, we zoeken echt een rijd(st)er met een blanco vel papier als het om circuitervaring gaat.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws