Nieuws

Win een Booster wandklok

Naast meer praktische zaken als gereedschap en bagagetoebehoren, heeft motoraccessoirespecialist Booster ook een prachtige geschenkcollectie in haar assortiment. Deze leuke wandklok van 35 centimeter doorsnee is één van de items uit die collectie. Het motorthema krijgt daarbij vorm door het design met de layout van een circuit in het midden, evenals twee motoren op het hele en halve uur. En die motoren hebben meer dan enkel een ceremoniële functie, om het hele uur racen ze namelijk drie rondjes, met bijbehorend geluid. Alleen overdag trouwens, dankzij een lichtsensor kan het hele huis namelijk ’s nachts gewoon in alle rust doorslapen.
Bijzonder leuk als decoratie in een jongenskamer (of meisjes), garage of gewoon woonkamer en van importeur Splash Design (www.splashdesign.com) mogen wij drie van deze klokken weggeven. Het enige wat jij hoeft te doen om hierop kans te maken, is voor woensdag 5 juni een mailtje sturen aan prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Booster wandklok) met daarin de prijs van de klok, evenals je naam en adresgegevens.
De volgende drie inzenders zijn de gelukkige winnaars van onze vorige Mail & Win prijsvraag, met als inzet een Slime bandenreparatieset: Ruud Orsel uit Tilburg, Ruud Hok-Ahin uit Wijk bij Duurstede en als laatste Erwin de Lange uit Delft.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.