Nieuws

Win 5 x 2 Tissot weekendtickets voor het WK Superbike Assen!

Het WK Superbike Assen staat voor de deur en in samenwerking met de Zwitserse horlogefabrikant Tissot kunnen we 5 x 2 weekendtickets verloten voor het race-evenement dat van 19 tot en met 21 april wordt verreden op het TT Circuit Assen. 

Wat moet je daar voor doen? Stuur ons voor uiterlijk maandag 15 april aanstaande een via prijsvraag@motoplus.nl o.v.v. ‘Tissot WK Superbike Assen’ en vermeld daarin je naam, adresgegevens en telefoonnummer en daarnaast dé reden waarom jij een van de sets Tissot weekend-passepartouts voor het WK Superbike Assen zou moeten winnen. 

En voor de liefhebbers van de horloges van het Zwitserse merk zijn er nu ook twee speciale 75th Anniversary Limited Editions binnen de T-Race MotoGP-lijn. Deze markeren uiteraard de 75e verjaardag van de GP wegrace, maar tevens het feit dat Tissot al een kwart eeuw als tijdwaarnemer is verbonden aan de GP-racerij. 

Beide horloges zijn uitgevoerd in een blauw/rood-palet en hebben designelementen als remschijven, op het stuur geïnspireerde drukknoppen en motorkoelvinnen. Het automatische Valjoux-model heeft een zwarte bezel met PVD-coating en een semi-transparante wijzerplaat, waardoor een deel van het horlogemechanisme zichtbaar is. Het andere horloge, voorzien van kwartsuurwerk, zorgt altijd voor een betrouwbare en nauwkeurige tijd. De wijzerplaat geeft een idee van snelheid, met op de snelheidsmeter geïnspireerde chronografen. 

Beide horloges zijn waterbestendig en hebben uur- en minutenwijzers met Super-LumiNova, waardoor ze onder alle omstandigheden helder en goed afleesbaar zijn. 

De Valjoux wordt uitgebracht in een gelimiteerde serie van 2.024 stuks en de Chronograph Quartz in een oplage van 8.000 stuks.   

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws