Nieuws

Wil je Max Biaggi als voorrijder?

Het zijn niet de minste namen die als instructeur fungeren bij Aprilia’s Pro Experience. Naast meervoudig wereldkampioen Max Biaggi zijn ook Aleix Espargaró en Maverick Viñales op acht mei van de partij op deze uiterst exclusieve circuitdag op Misano.

Lorenzo Savadori en Andrea Iannone voegen zich ook nog bij het getalenteerde instructeurscorps. Mocht je als amateurracer op zoek zijn naar tips op het hoogste niveau dan is dit je kans. Je kunt letterlijk in het kielzog van wereldtoppers de juiste lijnen afkijken en leren hoe je sneller en veiliger rond gaat op een gesloten omloop.

Aprilia creëert schaarste en exclusiviteit want iedere instructeur neemt slechts vier leerlingen onder zijn hoede. De dag bestaat uit zes sessies van ieder twintig minuten. Het strijdwapen van de dag is de RSV4 Factory. Kortom: mocht je ondanks de instructeurs en dit viercilinder-kanon nog steeds niet vooruit komen op Misano dan ligt het niet aan de leraar of motorfiets.

Aprilia monteert videocamera’s op iedere motorfiets om na afloop je rijlijnen te analyseren. Bij zo’n luxe evenement hoort een copieuze lunch in de Aprilia Hospitality-unit en een foto-shoot met jouw leraar. Alle informatie over het evenement is terug te lezen op de website van Aprilia.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws