Nieuws

Wil je gridgirl zijn?

Word de Grid Girl van Bryan Schouten op de TT van Assen 2014

 

Van zo dichtbij heb je de TT nog nooit meegemaakt! Is het jouw droom om vlak voor de start van de race tussen de wereldberoemde coureurs te staan terwijl de adrenaline door hun aderen giert en je de spanning op de grid voelt oplopen? Van zo dichtbij dat je de motoren en coureurs kan aanraken? Dan is dit jouw kans!

 

In samenwerking met TT circuit Assen organiseert de MOTORbeurs Utrecht 2014 Grid Girl competitie. Door mee te doen maak je kans om de Grid Girl van Nederlands talent Bryan Schouten te zijn tijdens zijn deelname aan de TT van Assen. Een unieke kans om op het legendarische asfalt van Assen te staan tijdens het grootste motorevenement van het jaar.

Uit alle inschrijvingen zullen uiteindelijk 5 dames gekozen worden om deel te nemen aan de grote finale op zaterdag 22 februari op MOTORbeurs Utrecht. Zit je in de finale dan ben je hoe dan ook een winnaar, want alle 5 finalistes zijn op de zaterdag 28 juni, op de TT van Assen, samen met een introducee welkom in de VIP Hospitality van het  Franse CIP team van Bryan Schouten

Meer weten? Kijk op www.motorbeursutrecht.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws