Nieuws

Wie worden de finalisten van de GridGirl-verkiezing?

Terwijl ze bij de Formule1 zijn afgeschaft, is daar bij de motorsport geen sprake van. Bovenstaande veertien dames hebben zelfs de strijd met elkaar aangebonden om als Grid Girl tussen de ronkende motoren te mogen staan tijdens de start van de MotoGP, WK Superbike én het British Superbikes kampioenschap in Assen. Zij hebben zich aangemeld voor de GridGirl-verkiezing van de MOTORbeurs in Utrecht?

Waarom? Simpel, zo blijkt uit hun motivaties die op de website van de MOTORbeurs staan. Ze zijn namelijk stuk voor stuk helemaal gek van motoren. Neem bijvoorbeeld de 30-jarige Anne. “Het is voor mij een kinderdroom om aan de startlijn te staan van de GP. De kampioenen te mogen ontmoeten. Motorsport is een groot deel van mijn leven, ik heb zelf een racer (Fireblade) en een enduro en crossmotor (KTM). Ik kan dit, en ik wil dit heel graag doen.”

Of misschien is Demi je favoriet. “Al sinds dat ik een kleine meid was, nam mijn vader mij mee toeren met de BMW. Toen al begon er een grote liefde voor motoren te groeien. ik ben nu 21 en sinds november jl. beschik ik over het A2 rijbewijs. Ik ben van mening dat ik gridgirl van 2018 moet worden omdat ik een echte doorzetter ben.”

Benieuwd naar de motivaties van de andere deelneemsters? Klik dan hier, je kunt hier overigens ook meteen stemmen op de vrouw die volgens jou thuishoort in de finale van de GridGirl-verkiezing.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.