Nieuws

Welke Yamaha mis jij in het huidige modelgamma?

Kijkende naar de verkoopcijfers heeft Yamaha met de MT-lijn overduidelijk een topplatform in handen. Ook op het gebied van vernieuwing zit het merk niet stil, zo werd afgelopen jaar de Niken geïntroduceerd. Een unieke kijk op het motorrijden en compleet anders dan alle andere driewielers die op de markt zijn. Keuze genoeg dus, zou je zeggen.

Toch is het merk in andere segmenten veel minder uitgesproken aanwezig. Komt dat omdat er minder vraag is naar die segmenten, of omdat Yamaha net niet de juiste motor op de markt heeft. Om daar een antwoord op te krijgen, zijn we benieuwd naar jouw mening!

Welke motor ontbreekt er op dit moment in het gamma van Yamaha? Bijvoorbeeld een ‘dikkere’ XT1200ZE Super Ténéré? Of zie je liever dat Yamaha met een moderne Midnight Star op de markt komt? En wat te denken van het sportieve gebied? Tussen de R6 en R1 zit bijvoorbeeld een groot gat. Zou een machine als een R7 of R9 je kunnen bekoren? Kortom: wat mis je? Laat het weten door een e-mail te sturen naar mail@motoplus.nl o.v.v. Yamaha droommotor.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.