Nieuws

Wel op afbetaling…

Over het in termijnen betalen van verkeersboetes moet worden nagedacht  meldde de Nationale Ombudsman. En dat is mooi op tijd nu MV zijn nieuwste telg heeft voorgesteld:

Met een prijsidee van zo’n 15D+ euro zal het in termijnen betalen van deze nieuwe Italiaanse schoonheid eerder regel dan uitzondering worden. En bij motorfietsen kan dat gewoon.

Misschien een idee voor de MV dealerorganisatie: Combinatie financieringspaketten voor de motor en de snelheids overtredingen.

De basis van de F3 800 is de F3 675. Het blok heeft dezelfde boring als de 675 maar door de slag te verlengen kwamen de Italianen aan een cilinderinhoud van 798 cc.

De F3 800 zou net als de 675 173 kg droog wegen, maar levert 148 pk bij  13.000 t.p.m. en 88 Nm. Daarmee heeft de F3 800 een pk/gewichtsverhouding van 1,17 kg/Pk.

Op het gebied van de  elektronica is het spul ook aktueel. De MV heeft ride by wire, tractiecontrole, verschillende mapping mogelijkheden,

Verder heeft de Italiaanse volbloed Brembo monoblock remzuigerklauwen, een slipperkoppeling, een volledig instelbare Marzocchi UPSD en een volledig instelbare Sachs monoshock achteraan. Een quickshifter is optioneel

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws