Productnieuws

Watervast van Grand Canyon

Het zal eenieder waarschijnlijk niet zijn ontgaan, de herfst heeft zich weer aangediend. De temperaturen zijn nog best aangenaam, echter is de kans op een onvoorziene plensbui bij tijd en wijle nu wel wat groter. Met deze nieuwe Cyclone regenjas en -broek van Grand Canyon ben je daar evenwel uitstekend op voorbereid!

De Cyclone oogt dan misschien meer als een vrijetijdsachtig jack of conventionele toerjas, dan als een traditioneel regenpak, maar dat laatste is ‘ie wel degelijk. De high-end set is (uiteraard) wind- en waterdicht, maar ook ademend, en voorzien van een comfortabele mesh-voering. De jas heeft wijdteverstelmogelijkheden bij bovenarmen en taille, die een nauwsluitende pasvorm garanderen, zonder vervelend klapperen op hoge(re) snelheid.
De broek is voorzien van extra lange ritsen doorlopend tot aan de taille, waardoor deze zelfs met laarzen aan makkelijk en snel kan worden aangetrokken. Eveneens praktisch zijn de afneembare bretels.

De enkel in het zwart leverbare Cyclone is voorzien van verschillende reflecterende delen voor een optimale zichtbaarheid en beschikbaar in de maten m tot en met 6XL (broek M t/m 4XL). De prijs bedraagt respectievelijk € 109,00 voor de jas en € 99,00 voor de broek. Info: www.grandcanyonbike.eu

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.