Nieuws

Warmpjes erbij zitten met Louis

Veel motoren mogen dan in een diepe winterslaap verkeren, dat geldt niet voor alle tweewielers. En motorrijders die de winterse elementen trotseren, moeten zich dan uiteraard wel warmpjes kleden.

Tegen de kou zijn meerdere lagen (onder)kleding het meest effectief. Fastway, huismerk van de Duitse motoraccessoires- en -kledingspecialist Louis, heeft daarvoor de juiste spullen in huis, en wel voor een uiterst aantrekkelijke prijs ook nog. Deze in de maten S t/m XXL verkrijgbare, zeer elastische baselayer-set genaamd ‘1st Layer Uni Winter’ kost namelijk nog geen twee tientjes (€ 19,99 om precies te zijn). Daaroverheen kun je dan de iets ruimer gesneden Fleece set dragen, die er in de maten XS tot en met 3XL is. Deze van warm microfleece gemaakte set ligt in de winkelschappen voor € 39,99. Daarnaast heeft Fastway voor de handjes nog een betaalbare, CE-gecertificeerde en wind- en waterdichte handschoen paraat in de vorm van de drievingerige Winter Uni 201, die eveneens € 39,99 kost. Info: www.louis.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.