Warmdraaien

Wij gaan op pad met…. jou!

Onze in motorfietsen gespecialiseerde uitgeverij kende een vliegende start van het jaar. Niet alleen heb je als MotoPlus-lezer alweer het vierde nummer van 2021 in handen, ondertussen verschenen ook de eerste MotoPlus XL en de eerste Noppennieuws van 2021, en daarnaast lanceerden we een week geleden onze eerste uitgave van Het MotorRijwiel.

Classic-fans kennen het MotorRijwiel al jaren; het is niet alleen al 27 jaar het grootste klassiekerblad van de Benelux, maar ook de spreekwoordelijke bijbel op het gebied van klassieke motoren, oldtimers en youngtimers. Het liefhebbersblad wordt gekenmerkt door diepgang en kennis van zaken, met veel aandacht voor merkhistorie, oude techniek, verzamelaars, sporthelden van vroeger en restauratieprojecten. Die gedegen inhoud wordt gemaakt door een groot team van medewerkers en specialisten, maar zit met ingang van Het MotorRijwiel 170 wel in een nieuw jasje.

Het blad heeft onder onze vleugels een groter formaat gekregen en een luxe uitvoering met mooie cover en gelijmde rug. Qua vormgeving is er een restyling doorgevoerd met meer aandacht voor de mooie foto’s, zodat al die schitterende klassieke motoren nog beter tot hun recht komen. Na 15 jaargangen MotoPlus en 10 jaargangen Noppennieuws was de ‘geboorte’ van Het MotorRijwiel als onze nieuwste uitgave in elk geval enerverend; we konden niet wachten tot het nieuwe blad van de persen rolde. Het MotorRijwiel verschijnt zes maal per jaar, een abonnement kost € 39,50 en een los exemplaar – vanaf 2 maart in de betere boekhandel, kiosk én in veel supermarkten – kost € 7,25. Een los nummer is ook online te bestellen via www.motoplus.nl/shop, dan wordt het per omgaande opgestuurd.

Normaliter draait alles rond deze tijd om de Motorbeurs in Utrecht. Ook voor MotoPlus was het elk jaar een ijkpunt én een seizoenstart: we waren er groots aanwezig, spraken duizenden lezers en schonken gratis koffie. Ik – en met mij waarschijnlijk heel veel standhouders – kreeg tijdens die intensieve beursdagen altijd last van een schorre keel, blaren op de voeten en kramp in de kuiten, dus als ik op zondagavond na vier enerverende beursdagen weer naar huis reed, was ik vaak helemaal versleten. En blij dat het er weer opzat voor een jaartje. Toch was ik dat op maandag vaak alweer vergeten, juist omdat de Motorbeurs zoveel energie teruggaf. Al die gesprekken, al die mooie verhalen en al die ideeën voor nieuwe artikelen die voorbij kwamen, ik mis ze nu al! Bovendien sta ik te popelen om weer leuke ritjes te maken met de motor, vandaar dat ik al een paar weken zit te broeden op een idee: als onze lezers niet bij ons langs kunnen komen, ga ik de komende maanden bij onze lezers langs, voor een nieuwe serie artikelen met de naam: Op pad met…

Daarin bezoek ik dus lezers in Nederland en Vlaanderen, om samen een leuk ritje te gaan maken. Stuur mij dus een mailtje (eric@motoplus. nl) met een paar regels over jezelf, de motor die je rijdt en waarom ik eens bij jou langs zou moeten komen. Bijvoorbeeld omdat je een hele mooie toerrit of een prachtige weg in jouw regio kent. Of om samen een bijzonder plekje, een verzamelaar, een evenement of een motorzaak te bezoeken. Alles mag en alles kan. Ik maak een selectie uit de aanmeldingen en kom dan een keertje langs om samen op pad te gaan. Gewoon een lekker stukje motorrijden, paar foto’s maken, onderweg een uitsmijter eten en vooral: genieten. Ik zie jullie voorstellen om samen met mij op pad te gaan graag tegemoet!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws