Nieuws

Walhalla voor snelle Kawa’s

Druijff Racing is door Kawasaki aangesteld als Kawasaki Race Partner voor Nederland. Daardoor is het bedrijf het adres voor het leveren en prepareren van Kawasaki motoren voor race- en circuitgebruik, en het leveren van raceonderdelen.

Om het raceverhaal compleet te maken, is Druijff Racing ook als Kawasaki-serviceverlener aanwezig bij de races van het IDC kampioenschap. Bovendien gaat Druijff Racing Kawasaki het seizoen 2022 in met Wayne Tessels en Alexander Klaassen. Die gaan van start op Ninja ZX-10R motoren in het International Dutch Championship.

Drijvende kracht achter het bedrijf in Lunteren is voormalig coureur Erwin Druijff. Zijn specialisme is het prepareren en tunen van motoren voor circuitgebruik. “We krijgen steeds meer Kawasaki klanten in onze werkplaats en zien steeds meer ‘groen’ op de Nederlandse circuits. We bieden klanten een totaalpakket van diensten en mogelijkheden. Denk aan het compleet naar wens opbouwen van racemotoren, specifieke onderdelen maken, vering service en het bieden van tuning.”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws