Nieuws

Vrijwilligsters (M/V?) gezocht

Vrijwilligsters voor kinderactiviteiten gezocht!

Ben jij een echte bikebabe en vind je het leuk om met kinderen te werken? Kom dan een (of meer) dagje(s) helpen op MOTORbeurs Utrecht 2015 bij de Junior Riding Experience en de MOTORbeurs Mini Trial! de MOTORbeurs per beursdag (dus van 26 februari t/m 1 maart) vijf vrijwilligsters om onze jongste bezoekers te begeleiden en te helpen met omkleden en hun inschrijvingen.

Activiteiten
Tijdens beide activiteiten kunnen kinderen hun eigen proefrit maken. Bij de Junior Riding Experience maken kinderen van 5-15 jaar hun eerste meters op een motortje of quad. De MOTORbeurs Mini Trial powered by Non Stop motoren is bedoeld voor kleintjes die op elektrische trial motortjes (ook met zijwieltjes) hun eerste rijervaring willen opdoen. Dat doen ze op een klein parcours met mini-obstakels.

Sportieve vrouwen
Utrecht is op zoek naar sportieve vrouwen die hard willen werken en goed kunnen omgaan met kinderen. Per dag hebben we vijf vrijwilligsters nodig:
Voor de Junior Riding Experience  op donderdag 26 t/m zaterdag 28 februari van 10.30 tot 17.30 uur en zondag 1 maart van 10.30 tot 15.30 uur.
Voor de MOTORbeurs Mini Trial op donderdag 26 en vrijdag 27 februari van 9.30 tot 20.30 uur en op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart van 9.30 tot 17.30 uur. De voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die meerdere dagen willen werken. Beloning: de grote glimlach van tientallen kinderen en vier vrijkaartjes voor MOTORbeurs Utrecht 2015!


Vind je het leuk om te komen helpen? Stuur een mailtje naar malou.peters@jaarbeurs.nl. Via dit mailadres kun je ook meer informatie krijgen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws