Nieuws

Voordelig naar Engeland met MotoPlus

Ook dit jaar krijg je weer een leuke korting bij DFDS op een overtocht van Duinkerken/Calais naar Dover of van IJmuiden naar Newcastle, als je juist het noorden van het fascinerende Groot-Brittannië wilt verkennen.

Voor een leuke motortrip wordt in eerste instantie vaak niet aan Groot-Brittannië gedacht, terwijl je er toch zo fantastisch kunt motorrijden. Bovendien ben je er zo. DFDS onderhoudt namelijk een dagelijkse verbinding tussen IJmuiden en Newcastle en verzorgt 54 afvaarten per dag tussen Duinkerken/Calais en Dover.

Jaarlijks maken duizenden motorrijders gebruik van deze DFDS-overtochten. Daarbij wordt met het vraag-en-aanbod-principe gewerkt: wanneer gedurende het seizoen het aantal boekingen stijgt, stijgt de prijs naar rato. Met andere woorden: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de overtocht. Als MotoPlus-lezer krijg je bovendien ook nog eens minimaal 15% korting op een overtocht met DFDS.

Een retourtje naar Newcastle is er voor MotoPlus-lezers als vanaf € 119,- per persoon op basis van een tweepersoons bezetting in een tweepersoons binnenhut. Zo’n binnenhut is voorzien van douche en toilet, terwijl de motor veilig in het ruim staat. Wil je wat extra luxe, dan kun je tegen meerprijs kiezen voor een luxere buitenhut en tot ruim 30% korting op vooraf bijgeboekte maaltijden. Tijdens de overtocht hoef je jezelf niet te vervelen, want er zijn verschillende restaurants, een nachtclub en diverse bars met live muziek, een bioscoop, een casino en je kunt er zelfs uitgebreid winkelen. Eigenlijk begint je vakantie zodra je aan boord van de ferry rijdt, waarna je de volgende ochtend goed uitgerust aan je Britse avontuur kunt beginnen.

Ook tijdens een overtocht van Duinkerken/Calais naar Dover kun je genieten van een lekkere maaltijd en even de benen strekken op het dek. Hier sta je echter al binnen anderhalf tot twee uur aan de overkant. Ook hier krijg je als MotoPlus-lezer 25% korting, waardoor je al vanaf € 45,- kunt boeken voor een motor met twee personen.

DFDS-VOORDEEL VOOR JOU ALS MOTOPLUS-LEZER

  • Retourovertocht IJmuiden – Newcastle tot 15% korting v.a. € 119,- p.p.
  • Retourovertocht Duinkerken/Calais – Dover tot 25% korting v.a. € 45,- p.p.
  • Tot ruim 30% korting op vooraf bijgeboekte maaltijden*
  • Prijzen o.b.v. 2 personen in een 2-persoons binnenhut en 1 motor mee aan boord*
    *Van toepassing op overtocht IJmuiden – Newcastle

Boek hier: www.dfds.nl/motoplus

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.