Nieuws

VoordeelHelmen breidt uit naar België

VoordeelHelmen breidt uit naar België. Naast de inmiddels zes Nederlandse vestigingen volgt er nu een vestiging in het Belgische Kapellen. Daar wordt de motorkledingafdeling van Jarno Motors omgebouwd tot een vestiging van VoordeelHelmen.

Alle VoordeelHelmen winkels delen het pand met een erkende motordealer, waardoor een compleet aanbod motoren en motorkleding onder één dak wordt aangeboden. Dankzij de samenwerking met VoordeelHelmen komt er een nieuwe collectie met scherpere prijzen en nog meer A-merken. Hoewel de naam VoordeelHelmen anders doet vermoeden, biedt het bedrijf een volledig assortiment motorkleding aan.

“Klanten kunnen bij ons terecht voor de gehele motoroutfit en persoonlijk advies op maat. Wij staan voor goede service, scherpe prijzen en een lekker bakje koffie”, aldus Neal Gray, eigenaar en oprichter van het bedrijf. Eerder zijn Gray en David Vaandering, mede-eigenaar van VoordeelHelmen.nl, al een samenwerking gestart met 6 andere motorzaken in Nederland: Motorcity Amsterdam, TopMoto in Apeldoorn, Motor Centrum Eibergen, Motor Centrum Rijen, NIWA motoren in Zwaagdijk en Wim ter Braake motoren in Nijeveen. Gray geeft aan dat hij het komende jaar met dezelfde formule nog meer nieuwe winkels wil openen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws