Nieuws

Voor een laat weekend

Het kan elk moment nog 1x een mooi weekend worden. Maar om te kamperen is het te koud…Denk dan eens aan Bikers Loft Groenedijk. In Vlaanderen. Waar ze nu bijna een regering hebben…

Een eigenzinnig logement met een traditie voor bikers en motortoerisme maar nu ook uitgebreid tot avontuurlijke reizigers, met auto, scooter, fiets of te voet, sinds 1996 inventief gehuisvest in een voormalig confectiefabriek .

BIKERS LOFT GROENEDIJK presenteert zichzelf als vakantielogies "zonder sterren", een soort Bed & Breakfast waar toch alle accommodaties aanwezig zijn inzake restauratie, café en avondvertier. Het café vormt de ideale ontmoetingsplaats waar reizigers met elkaar contact kunnen zoeken. Op het podium worden ook regelmatig gratis live optredens gepland. En in de zomer wordt op warme avonden een groot kampvuur ontstoken op het terras.

26 Eenvoudige kamers, gebouwd rondom een binnenparking waar moto’s en fietsen veilig, droog en in het centrum van de belangstelling staan. Het domein is rustig gelegen te midden de West-Vlaamse Polders, op 8 km van Oostende (via A10), op een kwartier rijden van de historische stad Brugge (via E40) en op een uur van Calais (via E40).

https://www.grd.be

Een verse maaltijd of een kleine hap kan u eenvoudig opwarmen op gelijk welk uur van de dag -en tot middernacht- in de interactieve keuken LOOK ‘N COOK®.

Achteraan in het gebouw vindt u waar wij het meest fier op zijn:
het "Oldtimer Motoren Museum", onder leiding van Johan Schaeverbeke.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws