Productnieuws

Voor dames, van iXS

Dus je bent als vrouw zijnde op zoek naar een enigszins sportief gesneden textieljack, dat ook op het gebied van functionaliteit behoorlijk wat in haar mars heeft? Dan is deze Liz-ST van iXS wellicht wel wat voor je.

Het all-season jack heeft een buitenlaag van 450D polyester en is dankzij het Z-liner Soltotex membraan wind- en waterdicht. Mocht het kwik tot onaangename dieptes zakken, dan biedt de uitneembare thermovoering uitkomst, en voor het andere uiteinde van het gradenspectrum is de Zwitserse alleskunner uitgerust met niet minder dan zes ventilatieopeningen.
De Liz-ST heeft zoals gezegd een licht sportieve snit, die uiteraard anatomisch gezien specifiek op het vrouwenlichaam is afgestemd. Om de pasvorm verder individueel te kunnen personaliseren, zijn er wijdteverstelmogelijkheden bij boven- en onderarm, boord, zoom, taille en heupen.

De functionele eigenschappen worden vervolgens gecompleteerd door onder meer een rondlopende verbindingsrits, drie buiten- en vier binnenzakken, verschillende reflecterende delen en CE gecertificeerde protectoren op schouders en ellenbogen. Het pakket kan desgewenst worden uitgebreid met een level 2 rugprotector, waarop het achterpand van de jas al is voorbereid.

De in de maten XS tot en met 4XL leverbare iXS Liz-ST is er in de kleurencombinaties zwart/rood en grijs/zwart/neongeel, de prijs bedraagt € 199,95. Info: www.ixs.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.