Productnieuws

Voor dames, van Büse

Jana en Linda heten ze, de twee nieuwe textieljassen van Büse met een toeristische inborst. Met een specifiek op het vrouwenlichaam gerichte snit en daardoor extra comfortabel, aldus de fabrikant.

Beide jassen zijn onder meer voorzien van een uitneembaar membraan, comfortkraag met neopreensluiting, ventilatiemogelijkheden op borst, armen en rug en een verbindingsrits op zowel de buitenjas als het uitneembare membraan. Wat ze ook delen zijn de wijdteverstelmogelijkheden bij armen, taille en heup, evenals de CE-gecertificeerde protectoren op ellenbogen en schouders (rugprotector bij beide optioneel).
Toch zit er een prijsverschil tussen de € 199,95 kostende Jana en de Linda met een prijskaartje van € 279,95. En dat komt met name op het conto van de duurdere materialen waaruit de Linda is opgebouwd. Die heeft bijvoorbeeld een buitenlaag van Tactel-weefsel (Jana 450D polyesterweefsel), met Hitena versterkte delen (Jana geen) en een duurder Reissa membraan.

De Jana is er in de kleuren zwart, zwart/geel en zwart/rood, de Linda in zwart en zwart/rood. Het matenspectrum van beide voert van 34 tot en met 52. Info: www.buese.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws