Nieuws

Vlieg mee naar Spanje voor onze Kawasaki Ninja 1000SX lezerstest!

Wij reden hem zelf al in Spanje, de nieuwe Kawasaki Ninja 1000SX, waarvan je de eerste test in MotoPlus 3 hebt kunnen lezen. Maar ook jij als lezer van MotoPlus krijgt nu een unieke kans om Kawasaki’s flink vernieuwde sportieve toermachine zelf aan de tand te voelen onder de Spaanse zon!

Voor deze exclusieve testrit mogen we zeven MotoPlus-lezers meenemen naar badplaats Sitges, in de buurt van Barcelona, om daar een intensief dagje met de nieuwe Ninja 1000SX over de spectaculaire kustwegen en door het al even indrukwekkende binnenland te sturen. Kortom, een omgeving die de nieuwe Kawasaki op het lijf is geschreven en waar enige rijervaring uiteraard gewenst is. Hoe gaat dat er uitzien? We vertrekken op donderdag 2 april in alle vroegte van Nederland naar Barcelona, waar na een aankomst in het hotel onder het genot van een hapje en een drankje alle ins & outs van de nieuwe Ninja 1000SX aan je worden gepresenteerd.

Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt wacht op vrijdag 3 april vervolgens een uitgebreide testrit, onder begeleiding van een professionele voorrijder en inclusief fotografie, waarna we aan het eind van de middag terugkeren bij het hotel en in de avonduren weer terugvliegen naar Nederland. Net als bij een echte perstest, en bij zo’n test hoort uiteraard ook een testverslag. Dus wil je deelnemen aan deze ultieme testrit, dan verwachten we uiteraard een door jou met vlotte pen geschreven korte rij-indruk van de nieuwe Ninja 1000SX.

Begint het al te kriebelen? Reageer dan snel, want zeven plekken zijn uiteraard zo vergeven. Opgeven voor deze unieke testrit kan door een mail te sturen naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest Kawasaki Ninja 1000SX. Vermeld in de mail je naam en adresgegevens, een telefoonnummer, je geboortedatum en het merk en type motorfiets dat je momenteel rijdt. En licht ook even kort toe waarom juist jij met ons mee zou moeten naar Spanje voor deze testrit.

De uitgekozen deelnemer krijgen uiteraard zo snel mogelijk bericht.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws