Nieuws

Vlammen met Yamaha tijdens drie circuitdagen

Yamaha organiseert deze zomer op de circuits van Assen, Mettet en Spa-Francorchamps drie compleet verzorgde circuitdagen (inclusief lunch/diner) voor Yamaha-rijders van ieder niveau.

De Yamaha circuitdagen zijn voor iedereen. Voor beginners en minder ervaren circuitrijders is er vooraf een uitgebreid instructieprogramma. Deze rijders worden bovendien begeleid door professionele instructeurs, die de verrichtingen na iedere sessie evalueren en zo helpen met het verbeteren van de rijtechniek. Gevorderde circuitrijders mogen vrij rijden, waarbij ze indien gewenst tips van de instructeurs krijgen.

Tijdens de Yamaha Track Days is ook de Yamaha Demo Ride Tour en Ténéré Tour aanwezig. Rijders die niet op het circuit willen rijden kunnen een gratis proefrit maken op een van de 2022 Yamaha’s of een offroad-rit maken op de Ténéré 700.

De eerste Yamaha Track Day is 20 mei op TT Circuit Assen. Prijzen vanaf € 160,- inclusief lunch. Hier staan ook de R-modellen – te beginnen met de R6 GYTR en eindigend met de R1 GYTR, voor je klaar. Op 26 mei doet de Yamaha-karavaan Circuit Jules Tacheny in het Belgische Mettet aan. Dit kleine uitdagende circuit heeft voor iedere rijder iets te bieden en beschikt over de ‘corkscrew’. Deelname vanaf € 145,- inclusief lunch.

De laatste Yamaha Track Day is op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. Dit evenement duurt twee dagen: 30 juni en 1 juli. Omdat Yamaha hier zijn 67ste verjaardag viert, is er de avond van de 30ste een BBQ met aansluitend groot feest. Diverse Team Yamaha coureurs zijn aanwezig voor een meet & greet. Ook hier staan de R6 en R1 GYTR klaar om op de baan aan de tand te worden gevoeld. De prijs voor twee dagen bedraagt € 560,-, dat is inclusief barbecue en feest.

Ben je in het bezit van een Yamaha dan ben je van harte welkom om mee te doen. Je hoeft geen circuitervaring te hebben. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...
Yamaha Demo Ride Tour 2024

Yamaha Demo Ride Tour 2024

28 februari, 2024

Met vooruitstrevende designs zijn de Yamaha-modellen in de 2024 line-up stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken, ...

Overig nieuws