Nieuws

Vitesse & Harley

Big-Rivers H-D, de Harley-Davidson Dealer uit het Gelderse Heteren, is de nieuwe sponsor van ’het clubsymbool van voetbalclub Vitesse: de Amerikaanse zeearend Hertog. Zowel Hertog als Harley-Davidson kenmerken zich door hun Amerikaanse roots, een stoere en onverschrokken uitstraling en een gevoel van vrijheid.

Op zondag 22 september 2013 maakt Hertog zijn eerste, gesponsorde vlucht in het GelreDome, Arnhem.

Albert van der Steen, Dealer Principal van Big-Rivers Harley-Davidson: ´Harley-Davidson staat voor meer dan motoren. Harley rijden is een levensstijl  en staat voor vrijheid. Wij willen letterlijk de vrijheidsdroom van mensen vervullen. Daarbij is the American Eagle van grote symbolische betekenis voor ons merk. De sponsoring van de Amerikaanse zeearend Hertog is dan ook een logische. Ook Vitesse is meer dan alleen een voetbalclub.

Ondanks de grote liefde voor het spel probeert de voetbalclub, met bijvoorbeeld Vitesse Betrokken, ook maatschappelijk een verschil te maken. Daardoor kwam de samenwerking op een natuurlijke manier tot stand.´

Peter Gansler, commercieel directeur van Vitesse: ´Beide partijen passen uitstekend bij elkaar. De stoere en avontuurlijke uitstraling is herkenbaar bij zowel Hertog als Big-Rivers Harley-Davidson. Hertog en Big-Rivers H-D staan voor beweging en passie. Ik kijk uit naar de eerste vlucht van Hertog in ‘Harley-Davidson-stijl’.

In het weekend van 28 en 29 september 2013 houden de Authorized Harley-Davidson dealers in de Benelux hun Open House. Ook bij Big-Rivers H-D zijn zaterdag 28 september, tussen 09.00 en 17.00 uur en zondag 29 september, tussen 11.00 en 17.00 uur, de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in motoren of het merk Harley-Davidson. Ook presenteert de dealer nieuwe Harley-Davidson-modellen . Daarnaast kan iedereen met zijn of haar eigen motor op de foto. Hiervoor is een professionele fotostudio ingericht.

Als klap op de vuurpijl kan iedereen die Vitesse een warm hart toedraagt zich laten fotograferen met de exclusieve ‘Vitesse-Harley’ . Deze in Vitesse kleuren uitgevoerde  Harley is speciaal voor een Vitesse-fan gemaakt. Bovendien maken de bezoekers kans op een door de spelers gesigneerde ‘Vitesse-bal’.

credits : Paul Meima | Vitesse

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.